Wat is het traject Leef Bewust Cuijk?

Deelnemers van het Leef Bewust Cuijk traject volgen individuele behandelingen om individuele redenen. In overleg is het mogelijk om aan te sluiten bij beweeggroepen, bijvoorbeeld wandelgroepen of andere groepsverbanden. Het traject helpt mensen doelgericht verder om gezonde keuzes te maken en deze toe te passen in het dagelijks leven.

Speerpunten van het traject Leef Bewust Cuijk

Leef Bewust Cuijk is een traject waarin diverse aspecten van een gezond leven centraal staan. Na een intake en fittest krijgt men advies en begeleiding bij gezond bewegen door de fysiotherapeut. Daarnaast krijgt u adviezen over gezonde voeding en eetgewoontes van de diëtiste.

Er is ook aandacht voor andere aspecten van een gezonde leefstijl zoals gezond slapen, het verminderen van stress en het verhogen van een positieve leefstijl. Evaluatiemomenten vinden plaats elke 6 weken.

3 speerpunten:

  1. Bewegen
  2. Gezonde en gevarieerde voeding
  3. Leefstijladvies

Multidisciplinaire samenwerking

Als zorgprofessionals stemmen wij de benodigde zorg af, hierdoor zijn we in staat om cliënten persoonlijke en efficiënte zorg te bieden.

Contact en/of aanmelden

Deelname aan het traject Leef Bewust Cuijk kan met of zonder doorverwijzing. Instromen kan op elk gewenst moment in overleg met de fysiotherapeut en diëtiste. Graag meer weten of praktische zaken bespreken? Geef ons gerust een belletje via 0485-313205 of mail ons via info@fysiotherapiecuijk.nl

Fysiotherapie Cuijk Centrum helpt bewoners van het Land van Cuijk gezonder en fitter te voelen!

Leefstijl Interventie programma Leef Bewust Cuijk