Diabetes Challenge | Fysiotherapie Cuijk Centrum

Afsluiting van de Nationale Diabetes Challenge

Op Papendal vond zaterdag 30 september de afsluiting van de Nationale Diabetes Challenge plaats en natuurlijk was onze groep erbij!!!
Voor deelnemers aan de Nationale Diabetes Challenge was het de feestelijke finale van een periode van 20 weken wandelen. Wie niet aan de NDC heeft deelgenomen was ook van harte welkom om 5, 10, 15 of 20 km mee te wandelen, of alleen het festivalterrein te bezoeken. Mensen met diabetes, zorgverleners, sportcoaches en iedereen die geïnteresseerd kon er informatie en inspiratie vinden om samen de kwaliteit van leven met diabetes te verbeteren. Babette en Lonie waren deze dag de begeleiders van onze groep en Babette schrijft over deze dag:
Na een aantal maanden iedere maandagavond samen lopen was het op 30-9 dan zo ver, de afsluitdag van de Nationale Diabetes Challenge op Papendal.
Ruim op tijd kwamen we aan op het festival terrein waar de muziek al gezellig klonk.
We zijn langs de verschillende stands gelopen om wat informatie in te winnen en de sfeer te proeven.

Samen met Bas van de Goor op de foto en daarna vooraan bij het podium voor de opening van deze dag. Een warming up op het vliegerlied en klaar voor de start… een prachtige wandeling door papendal met vele vriendelijke en goedgestemde NDC’ers. Ondanks het regenachtige weer hebben we genoten van de sfeer, natuur en de top organisatie van dit festival.

Dank aan de wandelaars die samen met ons deze challenge zijn aangegaan. We hebben het gezellig gehad, elkaar leren kennen en van elkaar geleerd. Bijzonder om dit met jullie te mogen doen.

Vanaf oktober zullen we op maandag van 15.00-16.00 uur gaan wandelen. U kunt elke week starten! Loopt u met ons mee??Aanmelden kan bij de balie, via ons telefoonnummer 0485-313205 of mailadres info@fysiotherapiecuijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × vijf =