Nationale Diabetes Challenge | Fysiotherapie Cuijk Centrum

We zijn van start met de Nationale Diabetes Challenge!

Maandag 8 mei zijn we voor het eerst gaan wandelen met de hele groep. In een mooie avondzon zijn we vanaf de praktijk naar de Maas gelopen en via het centrum van Cuijk weer terug.

Samen met Laco doen we als praktijk mee met de Diabetes Challenge. De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). Gezamenlijk willen we mensen met diabetes, hart- en vaatziekten en/of overgewicht motiveren, stimuleren en informeren om een gezonde leefstijl op te pakken. Dit willen we bereiken door met elkaar in de buitenlucht te wandelen in een ongedwongen sfeer. Samen op zoek naar een gezonde leefstijl!

We starten elke maandag om 19.00 uur vanaf Laco. In 16 tot 20 weken wordt er wekelijks één keer gezamenlijk gewandeld. Als begeleiders lopen Babette en Daniëlle namens de praktijk en Maaike (fitnessinstructrice Laco) namens Laco mee.

De eerste wandeling is goed bevallen. Gezellig pratend met elkaar hebben we de eerste kilometers achter de rug en na afloop stond de koffie en thee voor de wandelaars klaar.

In de nieuwsbrief en op facebook (facebook.com/fysiotherapiecuijk. centrum) zullen we u op de hoogte houden van de vorderingen. Het uiteindelijke doel is om in september met elkaar 5 km te kunnen lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − twee =